Verkrijgbaar voor

De Verve+ 3 is een elektrische hybride die elke fietsrit en elk uitstapje een heerlijke boost geeft. De trapondersteuning van Bosch is krachtig en betrouwbaar, en de batterij zit volledig geïntegreerd in het frame, wat er prachtig uitziet en voor een betere balans zorgt. En je hebt geen gereedschap nodig om hem uit te nemen! Deze e-bike is uitgerust met onderdelen waarbij comfort en veiligheid voorop staan, zoals een soepele geveerde voorvork en geveerde zadelpen, brede en stabiele banden en voor- en achterverlichting.

Pluspunten
  • De Removable Integrated Battery (RIB) van Trek ziet er geweldig uit en is zeer gebruiksvriendelijk: hij zit volledig verzonken in het frame en is eenvoudig en zonder gereedschap uitneembaar.
  • Deze fiets zorgt ervoor dat je vaker buiten komt. Hij vermindert de reistijd naar je werk, en ondersteunt je bij elk toertje en elke inspanning om je conditie te verbeteren.
  • Hij is uitgerust met verlichting, spatborden en een achterdrager dus je kunt direct op pad gaan.
  • De geveerde zadelpen en geveerde voorvork absorberen vermoeiende oneffenheden in het wegdek
  • De Verve+ is compatibel met Range Boost: een extra batterij die het bereik verdubbelt en waarmee langere trajecten en grotere uitdagingen mogelijk worden.