Verkrijgbaar voor

De Allant+ 9.9 is de ultieme e-bike, een meer dan waardige vervanger van je auto. Het lichte en slanke frame van OCLV Carbon rijdt heerlijk comfortabel en de trapondersteuning komt van een Bosch Performance Line CX motor, in combinatie met de krachtigste accu die Bosch heeft. Twaalf versnellingen en slimme details zoals de geïntegreerde verlichting en spatborden zorgen ervoor dat je de fiets probleemloos als hoofdvervoermiddel kunt gebruiken.

Pluspunten
  • Deze fiets combineert de superieure rijeigenschappen van carbon met kwaliteitscomponenten en krachtige Bosch trapondersteuning.
  • Het kleurendisplay van de Bosch Kiox controller toont al je rijgegevens, ondersteunt Bluetooth® apparaten en heeft ook een ingebouwde antidiefstal-functie.
  • De Removable Integrated Battery (RIB) van Trek ziet er geweldig uit en is zeer gebruiksvriendelijk: hij zit volledig verzonken in het frame en is eenvoudig en zonder gereedschap uitneembaar.
  • De fiets is standaard uitgerust met spatborden en een bagagedrager en met geïntegreerde, automatische Lync verlichting die zijn voeding krijgt van de accu.
  • Geschikt voor Range Boost: een extra accu die het bereik van je e-bike verdubbelt en waarmee langere trajecten, grotere woon-werkafstanden en uitdagender avonturen mogelijk worden.