Verkrijgbaar voor

De Allant+ 9S is een hoogwaardige, comfortabele e-bike; een meer dan waardige vervanger van je auto. Met de zeer krachtige Bosch Performance Speed motor en de hogecapaciteitsaccu maak je flitsende weekend-toertjes en zijn lange en snelle woon-werktrajecten geen probleem meer. Het lichte OCLV carbon frame is afgewerkt met een geveerde vork en zadelpen voor extra comfort, een onderhoudsarme riemaandrijving, en met slimme details die fervente e-bikerijders zeker zullen waarderen.

Pluspunten
  • Deze snelle e-bike is volledig gericht op comfort, snelheid en vermogen op dagelijkse woon-werkritten en op weekendtochten
  • Het kleurendisplay van de Bosch Kiox controller toont al je rijgegevens, ondersteunt Bluetooth® apparaten en heeft ook een ingebouwde antidiefstal-functie
  • De Removable Integrated Battery (RIB) van Trek ziet er geweldig uit en is zeer gebruiksvriendelijk: hij zit volledig verzonken in het frame en is eenvoudig te verwijderen zonder gereedschap.
  • Met de NuVinci Enviolo CVT naaf schakel je traploos en automatisch naar de juiste versnelling.
  • Geschikt voor Range Boost: een extra accu die het bereik van je e-bike verdubbelt en waarmee langere trajecten, grotere woon-werkafstanden en uitdagender avonturen mogelijk worden.